zondag, 20 augustus 2017 21:34

Over MijnGemeente / Mozard

Geschreven door
Zie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Laat het snel en simpel weten met MijnGemeente of Mozard.
Deze tools helpen je om gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen bekend te maken bij je gemeente. Gemeenten willen namelijk graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren, voor jou. Daarvoor is jouw opmerkzaamheid en feedback zeer waardevol.MijnGemeente App (Purmerend)

Voorheen was het behoorlijk ingewikkeld om iets door te geven, maar daar is nu verandering in gekomen. MijnGemeente! Waar eerst alleen de echte volharder het meldpunt van de gemeente wist te vinden, ben jij nu aan zet. Binnen vier stappen en tellen heb je locatie, probleem en foto gemeld. Hoef jij je er geen zorgen meer over te maken. Als het nodig is vraagt de gemeente je extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk wordt het opgelost.

Mozard Web (Zaanstad)
Mozard Klachtsysteem biedt uw klanten de mogelijkheid om klachten online in te dienen. Dit kan door middel van de geavanceerde webinterface die overal ter wereld beschikbaar is om de klachten te bekijken en te behandelen. Uw dienstverlening stijgt hiermee naar een hoger niveau!

Zo kan het dus ook: snel, makkelijk en meteen melden op de plek en het moment dat jij iets ziet wat niet deugt of beter kan.

Klik hier om de MijnGemeente app te downloaden voor Android.
Klik hier om de MIjnGemeente app te downloaden voor Apple.
Klik hier om een Mozard melding aan te maken.
Meer in deze categorie: Burgernet, wat is dat nu? »
keyboard_arrow_up